Szegény baracknak sokfelé meg kell felelni.
Önmagában is megállja helyét, de mivel az évnek csak egy kis szakában elérhető, megoldották a

tartósítását, mind szilárd, mind folyékony állapotban. Bonbonozáshoz mindkettő kitűnően felhasználható. Valamivel egyszerűbb lekvárként történő hasznosítása, de biztos vagyok benne, hogy sokan esküdnének a barackpálinkával töltött változatra is. Egyszer majd arra is sor kerül …

Az alap ebben az esetben is a tejszín lesz. Hogy kissé hosszabb időt vegyen igénybe az elkészítés, keressünk a kamra mélyén néhány megbújt diót is, törjük meg, daráljuk (esetleg átszitálni, ha valakinek problémát okozna, hogy időnként „rágni” kell a tölteléket 🙂 ) és keverjük a barackhoz. Tetszés szerint mézzel, esetleg fehér csokoládéval javíthatjuk az édesség szintjét és az állagát.

Már csak egy kis rum kell az íz megfelelő kikerekítéséhez és mindjárt jobb kedvvel zajlik a fotózás is.